У концепції львівського стейк-хаусу «THEГРИЛЬ» реалізована ідея відповідності закладу категорії преміум-класу. Тому наш м’ясний ресторан виділяється атмосферою розкоші і вишуканості, фешенебельним оформленням, високим рівнем якості послуг. Головну роль в цьому виконує практична філософія інвесторів, яка визначає етичні та моральні цінності, що реалізується насамперед у кредо ресторану. Цим продиктована спеціалізація закладу як повносервісних стейк-хаусах, де кухня відповідає визначенню haute cuisine (висока кухня).

Історія стейка бере свій початок ще в стародавньому Римі. Тут в час Жертвоприношення жарили на решітках Великі шматки яловичини. Англія є другою Батьківщиною стейка. Там ширша практика кастрації молодих Бичків і їх посилена відгодівля заради м’яса. Стейки в Великобританії стали культою їжею, і до Приготування цієї страви ставляться як до значної події, Яким воно, втім, і є.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *